Dufour, Bachmann og Schou. Tre af Danmarks topryttere står i spidsen i Trolle Companys nye kampagne ”Beyond Riding”, som kaster lys over, hvad der skal til for at nå til tops

– Vi vil inspirere en ny generation af ryttere til at følge deres drømme. Du må aldrig stoppe med at tro på dig selv, for det er viljen, der bringer dig til det næste niveau, siger Ulrich Trolle, direktør for og stifter af Trolle Company.

Se den nye kampagnefilmen ”Beyond Riding” her: 

Cathrine Dufour, Daniel Bachmann Andersen og Andreas Schou er ambassadører for Trolle Company, og det er deres rejse som topatlet, vi ser i filmen. Det ser ofte glamourøst og legende let ud, når de konkurrerer mod verdenseliten i henholdsvis dressur og springning. Men sandheden er, at der ligger et enormt forberedelsesarbejde bag disse præstationer, hvor det ofte er de mindste marginaler, der afgør, om det bliver guld, sølv eller bronze.

–  Kampagnen “Beyond Riding” bygger på en indsigt om, at du for at nå øverste niveau, er nødt til at tænke ud af boksen. Du kan ikke længere nøjes med at være en dygtig rytter. Du er nødt til at tænke og træne som en atlet, fortæller Ulrich Trolle.

Filmen ”Beyond Riding” tager os med bag kulisserne, hvor Cathrine Dufour løbetræner i skoven, Daniel Bachmann Andersen bader i den iskolde Søholt sø, og Andreas Schou isolerer sig dybt inde i skoven for at finde fokus.

– Det er ofte de små detaljer, der ender med at være udslagsgivende i topsporten, og det er netop, hvad Trolle Company’s filosofi bygger på. Produkterne i vores portefølje har det til fælles, at de skiller sig ud fra andet godt udstyr i form af velovervejede detaljer med henblik på at kunne præstere bedre, siger Ulrich Trolle.

”Beyond Riding” har flyttet fokus fra resultater og mesterskaber. Publikum ser kun toppen af isbjerget, mens de mange tusindvis af timers forberedelse bliver bag stalddøren. Det er det, som kampagnen forsøger at sætte fokus på.

Dedikation, isolation, tårnhøje forventninger, hårdt arbejde og en konstant higen efter at blive bedre. Dét er ”Beyond Riding”.

 

Læs artiklen på Ridehesten

https://www.ridehesten.com/nyheder/mere-end-bare-ridning-ny-kampagne-fra-trolle-company-viser-vejen-til-toppen-video/82870

 

Emil Kjems