Manden bag succesfulde Trolle Company, Ulrich Trolle, lagde for tre år siden ridningen på hylden for at fokusere fuldt ud på forretningen. Nu er han atter tilbage på hesteryg, for som han selv understreger, så er der intet som kan måle sig med en ridetur.

Tilbage i 2005 startede Ulrich Trolle sit eget firma, som i dag er det de fleste kender som Trolle Company. Meget er sket siden da, han kører ikke længere rundt med varer selv, da firmaet blandt andet er gået fra at sælge varerne direkte til kunder, til nu at have utallige forhandlere rundt omkring i Skandinavien. 

– Trolle Company har i 2020 gået igennem en større udvikling og jeg er nu så heldig og taknemlig over at have samlet et stort og stærkt hold af dedikerede medarbejdere. Det giver mig tid til nye ideer og muligheden for at udvikle virksomheden endnu mere. Holdet tæller i dag 12 medarbejdere og er over en fordobling siden maj 2020, fortæller Ulrich Trolle indledningsvis.

Samtidig har han gennem de sidste mange år også været aktiv springrytter på internationalt niveau, men for tre år siden valgte han at lægge ridningen på hylden for en stund. Nu har han dog fundet støvlerne frem igen og købt den 6-årige springhoppe Casachessa e. Casallo/Cartogran i samarbejde med Absolute Horses. 

– Ridning har været så stor en del af mit liv og kunne ikke erstattes af en tur i fitness. Efter tre års afbræk og fuld fokus på Trolle Companys udvikling, var det tid til at komme tilbage, fortæller Ulrich og fortsætter:  Efterfølgende har jeg fundet ud af hvor meget det giver og hvor stor en betydning heste har haft for mig selv og i høj grad for udviklingen af Trolle Company, da alle vores brands og produkter altid bliver nøje udvalgt efter selv at have testet dem.

Gennem flere år havde Ulrich stor succes med vallakken Braveheart e. Heartbeat/ Continue (opdr. Frederik H. Møller), som i 2017 blev solgt til den internationale springrytter fra Irland, Harold Megahey. I fredags var Ulrich atter tilbage på stævnebanerne, som han har været så mange gange før og med Casachessa blev det til rene nulrunder og placeringer i begge klasser. 

– Jeg rider for at uddanne heste og drømmen er at kunne videregive Casachessa til medejer Andreas Schou om nogle år, når den er klar til at gå de store ture, slutter Ulrich.

Ulrich Trolle