Betaling & forsendelse
Betaling: 

Du kan betale med Visa, MasterCard, American Express og MobilePay. Vi trækker først beløbet på din konto, når vi afsender varen fra vores lager. Når du gennemfører et køb i Trolle Brand Shop med betalingskort bekræfter du, at det betalingskort du anvender er dit, eller du har fået tilladelse af betalingskortets ejer til at anvende det.

Personer under 18 år må ikke foretage et køb i Trolle Brand Shop, uden de har fået godkendelse til det af en forælder eller værge.

Købsaftale og levering

Den vare du lægger i kurv er ikke reserveret og kan således købes af andre handlende samtidig.
Når du har gennemført dit køb, vil du modtage en kvittering pr. e-mail. Købsaftalen er først gældende, når Trolle Company har behandlet din ordre, og du har modtaget en ordrebekræftelse fra Trolle Company pr. e-mail.

Herefter er den forventede levering 2-5 hverdage.

 Trolle Company kan afvise et køb, hvis varen er udsolgt, eller hvis vi vurderer, at den ikke lever op til vores normale standard og kvalitet.

Forsendelse: 

Danmark

Vi tilbyder levering med GLS pakkeshop til DKK 49,00 eller GLS med omdeling til DKK 59,00 pr. forsendelse i hele Danmark.

 

Du får fri fragt med GLS pakkeshop, hvis du handler for mere end DKK 800,00 pr. ordre.

Eurozonen, Sverige og Storbritannien

Ordrer udenfor Danmark bliver leveret med GLS. Fragtprisen er forskellig til de enkelte lande i Eurozonen. Den vil fremgå, når du udfylder, hvilket land din ordre skal sendes til. Fragten til Sverige er DKK 100,00 og til Storbritannien DKK 200,00 uanset ordrestørrelse. Alle fragtpriser er i DKK. Du har mulighed for at konvertere beløbet til SEK (svensk krone) og Euro.

rebekræftelse fra Trolle Company pr. e-mail.

Herefter er den forventede levering 2-5 hverdage.